vauvan tossut ohje helppo

Ei niin tarkkaa kunhan. Search This Blog Chattanoogacabs.


Neulo Koristeelliset Vauvan Tossut Katso Helppo Ohje Kotiliesi Fi Knitting For Kids Baby Onesies Knit Crochet

Vauvan tossut valmistuvat nopeasti ja ovat aina tervetullut lahja.

. Lankana on käytetty Novitan Baby woolia ja ohje on Novitan sivuilta. Vauvan neuletossut Novita Baby Wool. Vauvan tossut ohje.

Vauvan tossut 3 ohjetta joilla teet lämpimät ja supersuloiset töppöset pienille varpaille. Virkkaa ja huovuta karvakaverille hauska kolo jossa kelpaa vedellä sikeitä. Päätä 8 silmukkaa ja.

Otin kuvia työvaiheista kun neuloin uudet tossut. Vauvan kypärämyssy OHJE Tämä on se perinteinen vauvan kypärämyssymalli helppo ja yksinkertainen tehdä ja tosi hyvin istuu pikkuisen päähän. 100 merinovilla 50 g 200 m 31 s.

Äiti on tehnyt näitä myssyjä lukemattomia jo minulle ja veljelleni muistan ainakin sellaisen kuvan missä veljelläni on ihanan retro vihreäkeltainen kypärämyssy päässä minun. Meillä tuli tarvetta vauvalahjalle kun naapurustoon syntyi pikkuinen poikavauva. Uusimmassa KnitToday-lehdessä ollutta ja muokannut sen mukaan mikä.

Yritän tässä selittää hieman miten tossut valmistuu. Kahdet tossut lähtivät jo vauvoille ennen valokuvausta mutta nämä yhdet ehdin kuvata ennen toimitusta D. Tee omalle pienokaiselle tai lahjaksi vauvan asusetti johon kuuluvat nuttu myssy tossut sekä lämmin peitto.

Vauvan tossut Mekkon lisäksi neuloin myös pienet vauvantossut Novitan 20164 - lehden ohjeella. Pieniä tupsuja saat aikaiseksi kun pyörität lankaa kahden sormen ympäri. Sain sähköpostiini monta kyselyä vauvan tossujen ohjeisiin.

Tässä siis ohje neulottuihin ja pesukoneessa huovutettuihin vauvan tossuihin kuvien kera. Puikkojen polut 2. Miau kyllä kissalla oma pesä olla pitää.

Ohje vauvan tossuihin. Yritän tässä selittää hieman miten tossut valmistuu. Tee ihanan pehmoinen vauvan peitto villasukat tossut tai ihanat vauvan lapaset.

Emma Sippolan Takatalvi-mallin tumput sopivat yhteen saman sarjan pipon kanssa. Sain sähköpostiini monta kyselyä vauvan tossujen ohjeisiin. Tee 20 silmukkaa ja neulo aina oikeaa 12 cm.

Päätä 8 silmukkaa ja jatka 12 lla. Taas tuli tossuihin tehtyä tossuihin pika-pika tupsuja tässä ohje sullekin. Ohje on tosi helppo ja nopea toteuttaa.

Vauvan tumput pitävät pienet kädet lämpiminä katso ohje jolla neulot lapaset itse Vauvan tumput tekevät yhteisistä ulkoiluhetkistä entistäkin hauskempia. Suloiset tossut pitävät pienet varpaat lämpiminä. All orders shipped with UPS Express.

Olen testaillut eri tapoja tehdä vauvan tossuja. Neulo koristeelliset vauvan tossut katso helppo ohje. Tämän olen tehnyt mieliväreistäni pinkin ja lilan sävyistä.

Kokosimme yhteen kolme ihanaa ohjetta erilaisiin vauvan tossuihin valitset suosikkisi ja tartu puikkoihin. Tällä tavoin tehtynä töppönen on nopea ja sitä on helppo muokata minkä näköiseksi tahansa. Ohjeessa tosin on eri lanka kuin tässä mutta vähän soveltamalla kerroksien kanssa lanka toimi ihan hyvin.

Vauvan tossut - ohje Ihastuin näihin vauvantossuihin Facebookin neuleryhmissä ja ohjeena käytin Puikkojen polut-blogista löytyvää joltain toiselta sivulta ilmeisesti käännettyä ohjetta. Nämä vauvan tossut ovat helppo ja nopea tehdä. Tee 20 silmukkaa ja neulo aina oikeaa 12 cm.

Ilokseni kuulin että ystäväperheeseen syntyy tyttö lähiaikoina joten otin kuvia työvaiheista kun neuloin uudet tossut. Selaa Lankavan neuleohjeita ja lataa ohjeet ilmaiseksi. Voit tehdä setistä yhteneväisen käyttämällä saman väristä lankaa kaikissa osissa.

Lähipiiriin on viime aikoina syntynyt tai on kohta syntymässä monta ihanaa pienokaista. Lisäsin kuitenkin muutamien konkarien vinkkien mukaan tossuihin erilliset pohjat jolloin kärjistä tuli pyöreämmät. Samalla ohjeella olen tehnyt aiemminkin tossut.

Teetee Helmi vaaleanharmaa 3 ja valkoinen 001. Pehmeästä Novita Baby Wool -langasta neulotut tossut on helppo malli myös aloitteleville neulojille. Talven varalle neuloin ja huovutin viemisiksi tossut ja samalla ajattelin tehdä tossuohjeen jotta se olisi helposti täältä blogista muidenkin käytettävissä.

Lankavasta helppoja neuleohjeita vauvalle. Siirrän tänne kysytyimmän ohjeeni vanhasta Vuodatuksen blogistani. Paljon malleja niin aloittelijoille kuin konkareille mm.

Tässä lankana Novitan Teddy sitä kieritin n. Villasukkia vauvan neuleita asusteita. Olen yhdistellyt eri tossuohjeita mm.

80 x 80 cm.


Tassapa Olisi Helppo Ohje Vastasyntyneen Vauvan Tossuihin Tossuissa On 13 Kerrosta Ja Ne On Virkattu Pelkilla Kiinteillasilmuko Baby Shoes Knitting Baby Dolls


Pin On Muumit


Paulan Puikoissa Baby Knitting Patterns Virkkaus Ilmaisia Neuleohjeita


Pin On Kudotut Neuleet


Vauvan Tossut Ohje Crochet Patterns Baby Knitting Patterns Knitting Patterns


Topposet Vastasyntyneelle Baby Knitting Baby Knitting Patterns Knitting Socks


Vauvan Myssy Ohje Novita Ja Tossut Ohje Kodin Kuvalehti Lanka Novita Wool 2015


Vauvan Neuletossut Virka Babyskor Stickade Babyskor Baby Knitting Patterns


Jos Viela Vahan Kastitoita Ja Virkkailuja Naihin Tossuihin Oon Jaanyt Ihan Koukkoon Tosi Kiva Pikku Puuha Ja Niin Help Virkatut Tossut Vauvan Virkkaus Tossut


Pin On Kasityot


Pin On Kreativitet


Tassapa Olisi Helppo Ohje Vastasyntyneen Vauvan Tossuihin Tossuissa On 13 Kerrosta Ja Ne On Virkattu Pelkilla Kiinteillasilmuk Crochet Crochet Hats Handicraft


Helppo Ohje Vauvan Sukkiin Sopii Aloittelijallekin Sukan Kaksinkertaista Vartta Koristavat Valepalmikot V Baby Wool Socks Baby Knitting Patterns Diy Knitting


Vauvan Tossut Ohje Knitting Knitted Hats Slippers


Pin On Neuleohjeet


Jalleen Tein Yhdet Konttineuleiset Vauvantossut Talla Kertaa Paatin Myos Julkaista Ohjeen Naihin Oh Baby Clothes Blanket Baby Knitting Patterns Baby Knitting


Taikinainen Yksi Ohje Kolmenlaiset Virkatut Tossut Vauvalle Baby Shoes Kids Baby


Pin On Knittings For The Baby


Vauvan Tossut Baby Knitting Baby Shoes Baby Knitting Patterns


Vauvanasuste Innostukseni Sai Uutta Bensaa Liekkeihinsa Kun Loysin Ohjeet Naihin Suloisiin Virkatuihin Vauvan Tossuihin Saapa Nahda Slippers Baby Shoes Baby


Vauvan Tossut Ohje Crochet Blog Crochet Hats Knit Crochet


Pitsin Viemaa Huovutetut Tossut Ohje Handmade Knitting Knitting Socks Knitting


Vauvan Tossut Baby Knitting Patterns Baby Knitting Handwork


Puikkojen Polut 2 Ohje Vauvan Tossuihin Baby Knitting Baby Knitting Patterns Knitting Patterns


Tassapa Olisi Helppo Ohje Vastasyntyneen Vauvan Tossuihin Tossuissa On 13 Kerrosta Ja Ne On Virkattu Pelkilla Kiinteillasilmukoill Handcraft Handicraft Crafts


Virkatusta Neliosta Tehdyt Tossut Jotka Ovat Ihanan Helpot Ja Nopea Tehda Crochet Crochet Shoes Crochet Clothes


Blogini Luetuimmat Jutut Ovat Vauvan Huovutettuja Tossuja Kasittelevat Postaukset Niista Saan Myos Enit Knitting For Kids Baby Knitting Patterns Baby Knitting


Pin On Neuleohjeita


3


Tassapa Olisi Helppo Ohje Vastasyntyneen Vauvan Tossuihin Tossuissa On 13 Kerrosta Ja Ne On Virkattu Pelkilla Kiinteillasilmukoill Crochet Hats Crochet Crafts


Neulotut 5 Lehden Tossut Ohje Khadin Lankalabyrintti Tossut Virkatut Tossut Neulotut Tossut


Helemenkerraaja Puikkoviidakossa Vauvan Tennarisukat Villasukat Knit Baby Shoes Baby Slippers Baby Knitting Patterns

0 Response to "vauvan tossut ohje helppo"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel